Articles publicats

En els darrers anys han adquirit importància els estudis epidemiològics sobre incidència lesional en el món de l'esport. Aprofitant el criteris marcats per la Comissió Mèdica de la UEFA mostren el primer estudi realitzat sobre la incidència lesional en un esport tan nostre com és l'hoquei herba.
Clica aquí per consultar-ho.

Un estudi comparatiu sobre la incidència lesional i el tipus de lesions més prevalents en el futbol i en l'hoquei herba.
Clica aquí per consultar-ho.

Per què molta de la gent que practica esport ho fa escoltant música? Ho fa només per distreure's? O potser per què troben una motivació "extra"? Pot ser que la música ens ajudi a augmentar el nostre rendiment esportiu? Què hi ha de cert en tot això?
Clica aquí per consultar-ho.

La pràctica d'exercicis de llarga durada, com ara les curses de fons, desencadenen en moltes ocasions alteracions gastrointestinals com ara nàusees, vòmits, diarrees... i que sovint interfereixen en el desenvolupament de l'activitat esportiva.
Si vols saber més, clica aquí.

La lesió muscular és una de les més freqüents a l'esport. Des del servei mèdic del FC Barcelona s'ha realitzat una profunda revisió bibliogràfica per tal d'elaborar unes pautes de tractament que puguin ser utilitzades per tots els professionals de la medicina de l'esport.
Si vols saber més, clica aquí.

SARES, t'ajuda a aconseguir els teus objectius que són els nostres.